TÜBA'DAN YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜMÜZ PROF. DR. DAĞTEKİN ve PROF. DR. TANYILDIZI'NA ÖDÜL

Yüksekokul müdürümüz ve aynı zamanda üniversitemiz Makine Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi ve bölüm başkanı olan Prof. Dr. İhsan Dağtekin ile yine Makine Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi olan Prof. Dr. Vedat Tanyıldızı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki törende TÜBA 2015 çeviri eser ödülünü aldı. Değerli öğretim üyelerimiz yapmış oldukları  “Isı ve Kütle Transferi ile Esaslar ve Uygulamalar” isimli eserin çevirisi ve editörlüğüyle Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) 2015 çeviri eser ödülüne layık görüldü. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen törende Prof. Dr. Vedat Tanyıldızı ile Prof. Dr. İhsan Dağtekin ödüllerini TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Ahmet Arif Ergin’den aldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, öğretim üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, öğretim üyelerini kutladığını belirterek, bu ödülün Elazığ ve Fırat Üniversitesi adına gurur verici olduğunu söyledi.