Önlisans/Lisans İngilizce Ders İçerikleri

İNGİLİZCE DERSİ UYGULAMA FORMLARI

(Fırat Üniversitesi’ndeki Tüm Bölümler İçin İngilizce Ders İçerikleri)

İngilizce Derslerimizle ilgili bilgiler, haftalık işleyiş programı, dersin amacı, dersin çıktıları, yarıyıl içi çalışmalarının türleri ve sayısı, yarıyıl içi çalışmalarının ve yarıyıl sonu sınavlarının başarı notuna katkılarının hangi oranlarda olacağı gibi hususların belirtildiği tüm bilgiler Fırat Üniversitesi internet adresinden erişilebilen BOLOGNA BİLGİ SİSTEMİ üzerinden erişiminize sunulmuştur.

Yukarıda linki de verilen BOLOGNA Bilgi Sistemi'ne girildikten sonra sol kısımdaki AKADEMİK BİRİMLER menüsüne geçilir. İlgili lisans programı seçilerek açılan sayfadan öğrencisi olduğunuz birim/bölüm seçilerek okuduğunuz programın bilgilerine erişilir.

Sayfanın sol tarafında açılmış durumdaki BİLGİ PAKETİ menüsünün alt kısmında yeralan DERSLER seçilir ve karşınıza gelen listeden dileğiniz ders tıklanarak o dersin ayrıntılarına erişilir.

YDİ101 İNGİLİZCE-I

YDİ102 İNGİLİZCE-II